POMOZIMO MALOM SEMIRU – TREBA ŠTO BRŽE NA OPERACIJU!

Dobri ljudi, jučer  u svom poštanskom sandučiću sam našla mail sa slijedećim sadržajem:

Molba za donaciju, za lijecenje oboljelog dječaka

Samira i Safet Ibrahimović, roditelji oboljelog dječaka, 1-godišnjeg Semira, povratnici u Konjevic Polje opština Bratunac, obracaju Vam se sa molbom za donaciju za liječenje.

Image Hosted by ImageShack.us

Nalaz specijaliste:

DG: Contractura reg. plantae pedis 1.dex post combustionem a.m. II

TH:OP, uputiti hitno na Kliniku za plastičnu i rekons. hirurgiju KCS u Beogradu radi daljeg liječenja.


Naime, radi se o bolesti koja se javlja kod djece, a prouzrokuje nepravilan rast djeteta, zbog ostećenja kostiju i koja zahtijeva hitno liječenje, jer ukoliko se u roku od dva mjeseca ne izvrsi operacija posljedice su trajne i bez mogućnosti kasnijeg liječenja. Prije par sedmica u KCU Banja Luka Semiru je postavljena gore navedena dijagnoza, koja zahtjeva hitno liječenje.
Nakon što terapija nije dala očekivane rezultate, Doktor hirurg Vidović R Milan, preporučuje hitno liječenje u Beogradu, jer u BiH nema adekvatna ustanova za ovu vrstu bolesti.

Procjena  troškova liječenja, odnosno operacije iznosi oko 5.000 KM,  sa troškovima liječenja i njegovog boravka u bolnici u Beogradu.

Mi nismo u mogućnosti u potpunosti osigurati potrebna sredstva, te stoga molimo dobre ljude da uplatom novčanih sredstava pomognu u spašavanju našeg sina 1-godišnjeg Semira. Njegova sudbina je, velikim dijelom i u vašim rukama."

U nadi da cete mu izaci u susret, uplatu, ukoliko to želite, možete izvršiti na broj računa naveden u nastavku.

S poštovanjem i velikom nadom,
Roditelji Semira Ibrahimovića
tel:  065/ 776  – 405

 

Zahvaljujući nasoj dragoj TRATINCICI http://tratincica.blogger.ba/ evo Vam i broj konta (koji se prije nije dao upisati)

 

IBRAHIMOVIĆ SAFET
br racuna 5550068329666950
NOVA BANKA AD Bijeljina

SWIFT CODE: NOBIBA 22
ACC 936 2419 00

 

* * *  ili * * *

 

Ibrahimović Safet

Deutsche Bank AG Frankfurt, Germany

Swift code: DEUTDEFF

IBAN DE 35500700100936241900

Molim vas, pomozite i vi,  da mali Semir može što brže na operaciju… pa u zdravlju nam narasti kao i sva ostala djeca, da Bog da! Iskreno vam hvala unaprijed, vas ‘Oblacic’.

21 komentar

  1. Dobri ljudi, rajo,
    iskreno se zahvaljujem vama ovdje, ali i svima koji navratite da citate ovaj apel. Raduje me da ste spremni pomoci malom Semiru.
    Draga @PrInCessezZz, ideja je odlicna, ali ne znam kako se to napravi, a i ne zivim u Bosni. Obratila sam se covjeku od koga sam dobila mail i molila ga da mi se javi cim sazna hoce li i kada da ce mali Semir moci na operaciju, nadam se da ce mi se uskoro javiti. Cim saznam nesto novo, naravno, obavijestit cu vas ovdje.

    Ali ako je neko od Vas blizu njih, bilo bi lijepo da bi im se preko telefona javio i pitao kako je stanje, te neka bi nam ostavio tu mali komentar.

    Zahvaljujem se u ime maloga Semira i njegovih roditelja, uz srdacne pozdrave, Oblacic.

  2. ojj..
    ovo zasluzuje paznju..i treba pomoc djetetu..sto kaze duya ..ali nema.. fkt. trebalo bi ono broj telefona pa da zivkamo,prije ce se tako skupit..neg da neko ide na banku da donira..mozda i neko opet nema…jer nemoze se na banku donirat po dvije tri marke ono za dan..da ima broj ja bi zvala svake sedmice po nekoliko puta!
    cmokim**i zelim da sto prije se skupi novac za malog preslatkog semira…!

  3. u toku dana cu uplatiti, vidim da ovdje imaju i SWIFT a i IBAN kodu tako da ne bi trebao biti nikakav problem. nadam se da ce se novac sakupiti, ne radi se o velikoj sumi, a u pitanju je buducnost malog djecaka.
    drzim vam fige. sretno.

Komentariši